Credu.nl
 
 
 
Kiene Cijfers en Samen Vormen voor je tablet
 
Helemaal nieuw en net leverbaar zijn Kiene Cijfers en Samen Vormen. Misschien kende je al Kiene Klanken, de letterstempels voor op je tablet. Deze is zo populair dat er extra geproduceerd moet worden én je dus enkele maanden geduld moet hebben. Maar ondertussen zijn dus al wel Kiene Cijfers en Samen Vormen leverbaar en nu ook via Credu.nl bestelbaar!  
 
 
 
Kiene Cijfers: Met de slimme sensoren van Marbotic herkent je tablet de houten cijfers uit de doos Kiene Cijfers. Je download gratis de app op je tablet en kunt direct aan de slag met verschillende spelletjes in de apps. De kinderen kunnen o.a. tellen, vergelijken en splitsen op verschillende niveaus: tot 5, tot 10 en tot 20. Lees meer en bekijk de review van Meester Sander >
 
 
 
 
Samen Vormen: Dezelfde techniek als voor Kiene Klanken en Kiene Cijfers wordt ook gebruikt voor het nieuwe product Samen Vormen. Dit is een set ‘digitale stempels’ met open en gesloten vormen en met de verschillende kleuren. Met de gratis app (Android en iOS) kunnen kinderen samen oefenen.
 
Nieuwe natuurlijke materialen
 
We hebben weer een levering binnen met extra lieveheersbeestjes en een heel aantal nieuwe natuurlijke materialen. We laten je er graag een paar zien:
 
Set natuurlijke schaaltjes
 
Set met 3 natuurlijke schenk schaaltjes. De schaaltjes kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Het is heerlijk om met water, modder, zand, gras, steentjes te spelen. Door de natuurlijke vorm kun je gemakkelijk vloeistoffen gieten.
 
 
Bekijk dit product
Kriebelbeestjes stenen
 
Set met 8 stenen. Op de stenen staan afbeeldingen van beestjes die de kinderen in hun omgeving tegen kunnen komen. Je kunt de stenen zowel binnen als buiten gebruiken. De stenen zijn gemaakt van natuurlijk hars/steen mix. Je kunt ze overal gebruiken: in het zand, in het water, in het gras, in je ontdekhoek, enz.
 
Bestel Kriebelbeestjes stenen
Focus met een frame
 
Set van 3 houten frames. Ideaal om je te focussen op een gebied of voor een nauwe inspectie. Op een natuurlijke manier verleg je de aandacht van het kind naar een bepaald gebied. Je kunt de frames ook gebruiken voor looseparts.
 
Ontdek meer
Bzzz Bzzz Bzzz
 
Ook net nieuw zijn de Honingbij Cijferstenen. Samen met de bijpassende activiteitenkaarten kunnen kinderen allerlei leerzame ontdekkingen doen. 
 
In de set zitten 2x10 bijtjes die echt heel lang mooi blijven! De activiteitenkaarten zijn los bestelbaar als eventuele aanvulling op dit product! 
 
Bestel Honingbij Cijferstenen
Inspiratiedagen
 
In april vind je ons weer op de inspiratiedag van Kleuteruniversiteit, dit keer in Hoogerheide. Is er iets dat je graag wilt zien? Stuur ons een berichtje via info@credu.nl en we nemen het graag voor je mee. Nieuwe inspiratiedagen voor 2019 vind je op de website van Kleuteruniversiteit.
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
 
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl