“He de ser com un ciri que crema, gasta la cera i llueix fins que mor. Als membres els agrada unir-se al seu cap, el ferro a l’imant i jo desitjo unir-me a Jesús en el Sagrament i al cel”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1870
 
Butlletí 426. 01/02/2019
 
 
VÍDEO: El treball amb els laics i els més pobres, prioritats claretianes
 
El procés de reestructuració territorial dels claretians a Europa obre noves oportunitats. Avui presentem el testimoni del claretià Raymond Adormeo, de la Delegació de França. En aquest vídeo explica que les presències de França estan expressament dedicades a l'acció amb els més pobres. I apunta el model de pastoral col·laborativa que practiquen amb els laics.
 
Veure'n més
 
 
El Vaticà autoritza a unificar la memòria dels 184 màrtirs claretians beats
 
La Congregació per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments, del Vaticà, ha autoritzat a celebrar l’1 de febrer la memòria litúrgica conjunta dels 184 màrtirs claretians beatificats. El pare Gonzalo Fernández, vicari general d’Espiritualitat, expressa “la nostra gratitud a la Santa Seu per aquesta autorització” i anima a “tots els organismes a celebrar la memòria de la manera més digna possible”.
 
Veure'n més
 
 
L'Editorial Claret publica les reflexions ètiques d'un educador social
 
La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL juntament amb el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya presenten el dijous 7 de febrer el llibre 'Blanques juguen i guanyen. Reflexions ètiques d’un Educador Social' publicat per l’Editorial Claret.
 
Veure'n més
 
 
Càlida acollida de la voluntària Laura Verdaguer a São Miguel do Guaporé
 
Amb aquesta crònica del claretià Josep Roca, l’ONG dels Missioners Claretians de Catalunya, Enllaç Solidari, ha informat de l’arribada de la voluntària Laura Verdaguer al Brasil i de l’acollida que ha rebut a la comunitat de São Miguel do Guaporé. Verdaguer col·laborarà durant un any amb el projecte d’apadrinaments que porta a terme l’entitat sobre el terreny.
 
Veure'n més
 
 
Un trentena d'infants a la missa familiar de la parròquia del pare Claret de Lleida
 
El pare Nemesi Solà i el pare Dion Paskalis oficien una missa familiar cada darrer diumenge de mes. Es tracta d’una celebració eucarística adaptada als infants dels grups de catequesi familiar. El darrer diumenge, una trentena de nens i nenes dels grups de 2n any de catequesi hi van participar de manera activa.
 
Veure'n més
 
 
 
El Casal Claret demana col·laborar amb dones en situació d’emergència social
 
 
Veure'n més
 
Vols fer un camp de treball al Brasil?
 
 
Veure'n més
 
 
 
Alumnes de Batxillerat del Claret Barcelona coneixen la ciutat dels vulnerables
 
 
Veure'n més
 
English Day al Claret Valls
 
 
Veure'n més
 
 
Quart diumenge de durant l’any. 3 de febrer
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Calendari claretià
 
Mort del Pare Clotet, cofundador dels Claretians (1898)
 
4 de febrer
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya