NK Rugby, NK Judo, KMAR Open, Paardensport, Volleybaldames gezocht
 
 

Nieuwsbrief april 2018
 
 
Beste sporter,
 
Hierbij ontvang je de digitale nieuwsbrief van april 2018 van de NPSB. We hebben een selectie van de sportevenementen van de afgelopen tijd belicht. Ook kijken we vooruit naar evenementen op de agenda en houden we je op de hoogte van het laatste NPSB sportnieuws.
 
Wil je een volledig overzicht van alle sporten, wedstrijden en evenementen? Dan kijk je op de website www.politiesport.nl of volg je ons Facebook en Twitter.
 
Terugblik
NK Politierugby
 
Het NK politierugby 2018 was een flinke aanslag op het lijf! Een groot aantal spelers was niet beschikbaar door blessures, vakanties of werkverplichtingen, waardoor er werd gekozen om de strijd 8-tegen-8 aan te gaan. En dat hebben de deelnemers geweten! Het complete verslag van de wedstrijd lees je hier..
 
 
 
NK Judo 2018
 
Het NK Judo voor Politie en Defensie 2018 trok op 27 maart bijna 50 deelnemers. Er werd naast het traditionele toernooi ook weer het ne-waza georganiseerd. Bij de teamontmoeting ging het politieteam er met de winst vandoor.  Lees meer.
 
Politiegolfseizoen van start
 
Op donderdag 22 maart 2018 vormde de KMAR Open de openingswedstrijd van de Politiegolftour van dit jaar. De wedstrijd werd espeeld op de mooie baan in Dirkshorn. Een blauwe lucht, vergezeld door een zonnetje, zorgde voor heerlijk golfweer. Voor het volledige verslag en de uitslagen ga je naar de website.
 
Nieuws
                                      NPSB Paardensport
 
Vanaf 2018 is de paardensport een officieel onderdeel van de NPSB. Gedelegeerde Astrid Dibbets zet dit jaar de paardensport op de kaart! Bijvoorbeeld met de Eventing Derby in Reuver op 11 en 12 augustus. Zaterdag 11 augustus bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een crosstraining. Zondag 12 augustus vindt de derby plaats, gevolgd door een barbecue. Voor meer informatie ga je naar de flyer en/of naar de website.
 
 
Gezocht: Politievolleybalsters
 
Met oog op het EK in 2019 is het dames politievolleybalteam op zoek naar divisievolleyballende collega’s. Speel jij divisieniveau en heb je wel oren naar een plek in het politieteam? Meld je dan bij Marja Lust.
 
 
EK Triathlon
 
De datum komt steeds dichterbij: 24 mei 2018! Nog maar een maand en dan doen circa 130 atleten ons land aan om deel te nemen aan het EK triathlon in Almere. Op zaterdag 26 mei 2018 zal de Nederlandse selectie het opnemen tegen atleten uit 17 andere Europese landen. Wil je komen aanmoedigen? Kijk op de site voor meer informatie.
 
Verwacht
 
 
NK wielrennen
 
Het NK wielrennen vindt plaats op vrijdag 18 mei te Utrecht. Ook dit jaar bestaat weer de mogelijkheid mee te doen in de FUNklasse. Schrijf je voor 16 mei via deze link
 
Marikenloop
 
Op zondag 27 mei 2018 is park Brakkenstein in Nijmegen weer het toneel van de Marikenloop. Je kunt je nog inschrijven om deel te nemen aan dit feestje! Ga naar het inschrijfformulier.
 
Den Haag Open
 
Inschrijven voor wedstrijd 4 van de Politiegolftour 2018 is nog mogelijk! De wedstrijd staat gepland op 1 juni op de prachtige baan te Rijswijk. Ga naar de website voor het inschrijfformulier en doe mee.
 
 
Dit is maar een greep uit alle aanstaande sportevenementen. Wat dacht je van het NK zeilen of de IJsselsteinloop? Voor een volledig overzicht ga je naar de sportkalender
 
 
Nederlandse Politie Sport Bond
Europaweg 79
7336AK Apeldoorn
communicatie@politiesport.nl
Facebook
Twitter
 
 
Deze nieuwsbrief is verstuurd naar {EMAIL}.
Wil je de nieuwsbrief in de toekomst niet meer ontvangen, klik op uitschrijven.
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 NPSB