Datele de înaltă calitate ale senzorilor reprezintă o cerință esențială pentru Industria 4.0
 
Utilizarea tehnologiei potrivite a senzorilor în producție este o condiție esențială pentru implementarea Industriei 4.0. Cu toate acestea, costurile tehnologiei senzorilor...
 
Citește mai mult
 
Recorduri pe piața internațională a roboților industriali
 
În articolul din acest număr vom prezenta câteva date despre evoluția pieței de roboți industriali, mai exact a instalărilor acestora în diverse industrii, în America de Nord, China și India.
 
Citește mai mult
 
 
 
Automatizari, digitalizare, Industrial Internet of Things si Industry 4.0. Acesti termeni sunt tot mai prezenti in viata ta? Cunosti definitia lor, dar nu ai si reprezentarea lor practica? Vrei sa testezi si sa intelegi beneficiile lor concrete? Vino la SMART FACTORY!
 
Citește mai mult
 
 
 
Cea mai avansată tehnologie de imprimare 3D a metalelor pentru producția de masă
 
La IMTS 2018, HP Inc. a lansat HP Metal Jet, cea mai avansată tehnologie din lume de imprimare 3D pentru fabricarea la volume mari a pieselor de metal din producție.
 
Citește mai mult
 
Condamnat la eşec, fără Inteligență Artificială (IA)?
 
Conform unui studiu realizat în 2018 de către Boston Consulting, China, Japonia și SUA și-au modernizat sistemele de inteligență artificială (IA) de ceva timp, ceea ce înseamnă că Europa trebuie să ia măsuri urgente.
 
 
Citește mai mult
 
Premieră mondială: DMP 70
 
Cu una dintre cele mai reduse amprente la sol dar cu o zonă de lucru spațioasă, noul model DMP 70 de la DMG MORI este expansiunea ideală a mașinilor productive în fiecare atelier de producție.
 
Citește mai mult
Strunjire silenţioasă prin conexiune digitală
 
Oferind o soluţie avansată care le permite companiilor producătoare să avanseze spre prelucrare digitală şi Industry 4.0, Sandvik Coromant, specialistul în sisteme de scule aşchietoare şi de prelucrare, a introdus funcţia de conectivitate pentru seria sa de portscule Silent Tools™.
 
Citește mai mult
 
ÎNREGISTRAȚI-VĂ LA DEMO METAL ȘI DEMO PLAST VEST 2019
 
Automatizări pentru productivitatea maximă a maşinilor-unelte
 
Maxim de viteză şi precizie sunt principalele cerințe pentru mașinile-unelte. Ambele sunt cruciale atunci când vine vorba de procese de prelucrare complete cu toate operațiile într-o singură mașină, precum şi pentru prelucrarea pe 6 axe a pieselor cu puține operații de refixare.
 
Citește mai mult
Portalul pentru clienţi e-connect: Potrivit pentru fabrica inteligentă
 
Portalul pentru clienți e-connect oferă acces rapid la universul ENGEL. Pentru a răspunde cerințelor generate de noile soluții digitale în programul de injecţie 4.0, ENGEL a reproiectat platforma de la bază. La K 2019, ENGEL va prezenta o previzualizare a noului aspect și a noilor funcții.
 
Citește mai mult
Cât se poate de târziu, dar cât de devreme este nevoie
 
Pentru eficiența mașinilor și a instalațiilor, un factor semnificativ este utilizarea capacității componentelor, ideal sub forma unei durate maxime de funcționare. De aceea pentru Murrelektronik este deosebit de important ca, în cazul componentelor sale pentru alimentarea cu curent, înlocuirea lor să aibă loc la momentul optim, „Cât se poate de târziu, dar cât de devreme este nevoie”.
 
Citește mai mult
 
             DESPRE NOI:
 
Revista specializată T&T - Tehnică și Tehnologie este un instrument nelipsit profesioniștilor din orice companie din industrie, util pentru a ține pasul cu noutățile tehnologice de ultimă oră.
 
                CONTACT:
 
Tehnic Media SRL
Tel/Fax (+4)021.340.28.67/68
E-mail: office@tehnicmedia.ro
Adresă corespondență:
OP 60 - CP 51 București
Str. Barajul Iezerului, nr. 6A, Clădirea Cedru, etaj 3, camera 312
 
 
Facebook
YouTube