Credu.nl
 
 
 
Het voorjaar breekt los: Telstenen Lieveheersbeestjes
 
Ook zo genoten van het prachtige voorjaarsweer van de afgelopen dagen? Het voorjaar breekt los en er valt buiten weer van alles te ontdekken! Wij kwamen ook al helemaal in voorjaarssfeer bij het uitpakken van een levering met nieuwe producten, in het bijzonder door de Telstenen Lieveheersbeestjes. In combinatie met de activiteitenkaarten kunnen kinderen zowel binnen als buiten spelen, ontdekken én leren. 
 
 
 
De set bestaat uit 22 stenen met daarop de getallen 0 t/m 10. Van elk aantal dus 2 identieke stenen. Je kunt met de telstenen allerlei rekenactiviteiten doen zoals de lieveheersbeestjes neerleggen in de juiste volgorde van 0 naar 10, oneven beestjes opzoeken, sommen maken, meer/minder oefenen, zoeken welk beestje er mist en nog veel meer. Met de apart leverbare activiteitenkaarten kun je extra activiteiten bedenken. Een aanrader voor dit voorjaar!
 
 
Gekleurde Boerderijdieren
 
In het thema Boerderij vind je nu deze handige pot vol gekleurde boerderijdieren. Maak reeksen, combineer jong en moeder, tel, sorteer op kleur of speel gewoon heerlijk met deze kleurrijke beestjes. Geleverd in pot per 72 stuks.
 
 
Bestel Boerderijdieren
 
Op tijd voor Pasen
 
Het is laat Pasen dit jaar, maar het voorjaar is er vroeg bij. Jij ook? We hebben diverse leuke producten voor pasen ingekocht, maar in beperkte voorraad. Check dus even of er wat voor jouw themawerk bij zit! Hier vind je alle producten voor Pasen.
 
 
 
Stempels Pasen
 
Lekker stempelen en versieren met deze mooie, grote stempels!
 
Lees meer
 
Houten hangers
 
Maak de voorjaarstakken nog mooier met deze zelf te kleuren hangers.
 
Lees meer
 
Theelicht Pasen
 
Zelf verven! Een blank houten theelicht, superleuk als decoratie.
 
Lees meer
 
 
Telkwartet van Kleuteruniversiteit
 
In de vorige nieuwsbrief vond je al het leuke Racespel van Kleuteruniversiteit. Nu is ook het Telkwartet leverbaar via Credu.nl. Wil je kinderen op een speelse manier met verschillende visuele weergaven van de getallen in aanraking brengen, dan is dit jouw spel!
 
Lees meer over het Telkwartet
 
Bestellen in de vakantie?
 
Voorjaarsvakantie of Carnaval? Credu.nl is gewoon geopend. We verzenden elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Heb je voorjaarsvakantie en wil je jouw bestelling later geleverd hebben? Zet de gewenste leverdatum in de opmerkingen bij je bestelling en wij houden er rekening mee! Fijne vakantie!
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl