“Tots els cristians dels primers temps de l’Església eren tan exemplars, que Tertulià els anomenava Compendi de l’Evangeli; és a dir, en la seva conducta es revelava, compendiat i posat en pràctica, el mateix Evangeli”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 424. 17/01/2019
 
 
Descarregueu-vos l’app de la Missa de cada dia!
 
La Missa de cada dia ja es pot consultar en mòbils i tauletes. L’aplicació inclou els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal català, tant les d’àmbit general com les que són pròpies de cada bisbat i les de les principals poblacions. També proporciona comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o la meditació personal.
 
Veure'n més
 
 
Superiors de comunitats, rectors i responsables d’activitats, reunits a Barcelona
 
La cúria provincial ha reunit aquest dissabte una vintena de claretians amb motiu de la trobada anual del Govern Provincial amb els claretians superiors de comunitats, rectors i responsables d’activitats. Una matinal per tractar sobre pastoral, formació i espiritualitat, economia, i compartir el recorregut de la reorganització Congregacional dels Claretians a Europa.
 
Veure'n més
 
 
Laura Verdaguer marxa un any com a cooperant d’Enllaç Solidari al Brasil
 
L’osonenca Laura Verdaguer ha iniciat aquesta setmana una experiència de cooperació al municipi brasiler de São Miguel do Guaporé a l’estat de Rondônia, localitat on Enllaç Solidari desenvolupa el projecte d’apadrinaments. 
 
Veure'n més
 
 
La família claretiana, present a la JMJ de Panamà
 
Uns sis-cents pelegrins d’arreu del món són a Panamà per preparar la Jornada Mundial de la Joventut. Aquest divendres ha començat la trobada prèvia que organitza la família claretiana. Tots els actes de la JMJ es podran seguir en directe.
 
Veure'n més
 
 
150 anys del naixement del claretià Miquel Palau
 
El Centre d'Espiritualitat Claretiana presenta un treball sobre Miquel Palau realitzat amb part del seu fons documental. És un complet treball de Josep M. Badia publicat a la revista Montbordó. El passat 4 de juny va fer 150 que va néixer aquest il·lustre fill de Serrateix, al Berguedà.
 
Veure'n més
 
 
 
Alumnes del Claret Barcelona pinten el lema ‘Tu ets més’ al pati
 
 
Veure'n més
 
Els alumnes de secundària del Claret Barcelona visiten els avis de la residència
 
 
Veure'n més
 
 
 
El Claret Valls fa prevenció del tabaquisme amb els alumnes d’ESO
 
 
Veure'n més
 
Claret Jove de Girona proposa diverses activitats d’hivern
 
 
Veure'n més
 
 
Segon diumenge de durant l’any. 20 de gener
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Calendari claretià
 
Conversió de Sant Pau
 
25 de gener
 
 
 
Ajuda'ns a difondre el butlletí!
 
Coneixes altres persones que puguin estar interessades en rebre aquest butlletí? Reenvia'ls aquest correu i convida-les a subscriure's al Notícies Claret!
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya