“Hi havia fragments que em feien una impressió tan forta, que em semblava que sentia una veu que em deia el mateix que llegia”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 423. 11/01/2019
 
 
La nova província de Sant Pau: una oportunitat
 
En clau d’oportunitat. Així veuen els claretians més joves la futura nova província que agruparà Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia. Serà efectiva a partir de l’1 de gener del 2020 i rebrà el nom de Província de Sant Pau.
 
Veure'n més
 
 
Claret Jove de Girona proposa diverses activitats d’hivern
 
Els joves de Girona promouen tot un seguit d'activitats per treballar la fe els propers mesos. El programa inclou convivències de cap de setmana, l'opció de fer un dia de silenci, grup de cant i estudi bíblic.
 
Veure'n més
 
 
Les obres del nou edifici d’Infantil del Claret Valls avancen
 
Les obres de construcció i remodelació de l’edifici nou d’Educació Infantil segueixen el seu curs i avancen segons la previsió feta.
 
Veure'n més
 
 
Nova biografia del pare Xifré
 
El pare claretià Jaume Sidera s’ha convertit en un especialista de la figura del pare Josep Xifré, cofundador i tercer Superior General de la Congregació dels Missioners Claretians. El seu darrer llibre, 'De professió, Missioner. Semblança del P. Josep Xifré i Mussach, CMF', n'ofereix una visió completa, ben fonamentada i de fàcil i ràpida lectura.
 
Veure'n més
 
 
Docat, el manual de la doctrina social de l’Església per als joves
 
El llibre 'Docat' vol respondre a la important pregunta: Què cal fer? i per això està dissenyat com un manual d’instruccions que, posant en pràctica l’Evangeli, ens ajuda a transformar-nos primer a nosaltres mateixos, després el nostre entorn més proper i, finalment, tot el món.
 
Veure'n més
 
 
El diorama de Josep Vilarrubias, premiat al Concurs de Pessebres de Lleida
 
Sabeu què fa especial el diorama multidimensional de la parròquia de Sant Antoni M. Claret dels claretians de Balàfia, premiat a la 84a edició del Concurs de Pessebres de Lleida? Ens ho explica l'autor, el claretià Josep Vilarrubias.
 
Veure'n més
 
 
El regal més gran de la campanya de reis del Claret Barcelona
 
“No sabeu tot el que feu, no us podeu arribar a imaginar tot el bé que heu fet”. Aquestes dues frases les van sentir els voluntaris que el passat dijous 3 de gener van entregar les joguines a la mare de la Mia, una nena de 4 anys.
 
Veure'n més
 
 
Baptisme del Senyor. 13 de gener
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Calendari claretià
 
Venerable Maria Antònia París, fundadora de les Religioses de Maria Immaculada
 
17 de gener
 
 
 
Ajuda'ns a difondre el butlletí!
 
Coneixes altres persones que puguin estar interessades en rebre aquest butlletí? Reenvia'ls aquest correu i convida-les a subscriure's al Notícies Claret!
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya