Credu.nl
 
 
 
Klaar voor de komende Grand Prix!
 
Racen, en met name de Formule1 staat volop in de belangstelling. Mede door de mooie resultaten van Max Verstappen én de vele vaders en moeders die enthousiast naar de live uitzendingen kijken, zijn veel kinderen helemaal weg van de Gand Prix. Goed nieuws voor deze fans én voor iedereen die de fantasie van de jonge coureurs wil stimuleren: Waytoplay is nu ook verkrijgbaar in een speciale Grand Prix set.
 
 
 
De Waytoplay Grand Prix baan is los te gebruiken, maar ook te combineren met elke andere set van Waytoplay. Daarnaast vonden we hele leuke raceautootjes waarmee je het racen nog achter kunt maken! Lees er meer over in ons blog op Credu.nl. 
 
 
Het Kleuteruniversiteit Racespel
 
Kleuteruniversiteit ken je waarschijnlijk van de vele inspiratiedagen die overal in het land georganiseerd worden. Maar wist je ook dat Kleuteruniversiteit eigen spellen ontwikkelt? 
 
Het eerste spel dat we toegevoegd hebben is het Racespel. Tijdens het spelen van het spel komen kinderen in aanraking met allerlei visuele weergaven van de aantallen. Superleuk, superleerzaam. Binnenkort meer spellen van Kleuteruniversiteit!
 
 
Bestel het Racespel via Credu.nl
 
 
Meer Boerderij...
 
In de vorige nieuwsbrief vond je al ons nieuwe thema Boerderij. Intussen hebben we de voorraad met artikelen voor dit thema flink aangevuld.
 
Zo hebben we deze prachtige haan die klaar is om ons magazijn te verlaten én hebben we ook weer leuke kuikentjes, die het zeker goed doen op de vertel- of thematafel. Check ook de handige set speel-eieren!
 
 
Pootafdrukken
 
In de serie pootafdrukken hebben we nu ook de pootafdrukken van boerderijdieren in het assortiment. 
 
Je kunt de afdrukken voelen, er sporen mee maken in het zand, afdrukken maken in klei en ze zijn eenvoudig weer schoon te maken. Goed voor vele jaren werk- en speelplezier.
 
 
Meer thema Boerderij
 
 
Nieuw: Sjablonen Bladeren
 
Net nieuw binnen: Sjablonen van bladeren voor gebruik bij knutselactiviteiten of op de lichttafel. Ook leuk om te combineren met de nieuwe dubbele spiegel.
 
 
Bekijk Sjablonen Bladeren
 
Bestellen in de voorjaarsvakantie?
 
Credu.nl is gewoon geopend. We verzenden elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Heb je voorjaarsvakantie en wil je jouw bestelling later geleverd hebben? Zet de gewenste leverdatum in de opmerkingen bij je bestelling en wij houden er rekening mee! Fijne vakantie!
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl