“L’estil que vaig proposar-me des del començament fou el del sant l’Evangeli: senzillesa i claredat.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 422. 04/01/2019
 
 
Recull d'un Nadal claretià
 
Les diferents presències claretianes a Catalunya han celebrat la festa de Nadal en cadascun dels seus àmbits d'acció: l'educatiu, el social i el pastoral. Aquí en recollim algunes imatges.
 
Veure'n més
 
 
 
Missatge de Nadal del superior general dels claretians, Mathew Vattamattam
 
“L’amor nascut al cor ens dirà què fer pel més petit dels nostres germans i germanes”. Aquesta és una de les orientacions pastorals que el pare Mathew Vattamattam ha fet arribar a tota la família claretiana amb el seu missatge de Nadal. El text convida a contemplar el pessebre i parla de la lògica amorosa de Déu i de la seva preferència pels exclosos.
 
Veure'n més
 
 
75 anys de la revista Vida Religiosa dels claretians
 
La direcció de la revista Vida Religiosa  celebrarà l’aniversari amb un Simposi de Teologia de l'1 al 3 de març a Madrid amb el títol 'Present, memòria, avenir. Somnis i dissenys en construcció'. Aquesta publicació arriba avui a 90 països i a més de 8.000 comunitats religioses.
 
Veure'n més
 
 
Els claretians obren el 2019 amb la nova Província de Fàtima
 
Amb la felicitació de cap d’any, la Secretaria General dona la benvinguda des de Roma a la nova Província de Fàtima i la Delegació Independent de Mãe da Àfrica, i als governs corresponents. A 1 de gener han començar a caminar com a nous organismes majors de la Congregació.
 
Veure'n més
 
 
El menjador La Taulada celebra Nadal al costat dels pobres
 
Una festa bonica, senzilla i al costat dels pobres, d’aquells que el Senyor estima. Així ha sigut el dinar de Nadal del Menjador Social La Taulada, vinculat a la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls.
 
Veure'n més
 
 
Agraïment dels missioners claretians de l’Índia
 
Durant el curs 2017-2018, Enllaç Solidari va col·laborar amb 21.785 euros a la construcció de cases per a famílies sense llar a la missió claretiana de Kaghaznagar, al centre de l’Índia. Les cases van començar a ser construïdes així que es va enviar l’ajuda.
 
Veure'n més
 
 
Epifania. 6 de gener
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Calendari claretià
 
Climent Serrat, superior general
 
6 de gener
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya