Credu.nl
 
 
 
Meten met Dinobotten? Hoe dan?
 
Veel jonge kinderen houden van onderzoeken. Ze willen archeoloog worden of ontdekkingsreiziger. Maar waarom? Ergens in hen zit iets dat het onbekende wil onderzoeken. Sommige kinderen hebben dan ook grote interesse in dino’s, botten en opgravingen. Vanuit deze interesse van de kinderen kun je allerlei leuke rekenactiviteiten bedenken.
 
In ons nieuwste blog laten we je een paar mooie foto’s zien van een product dat uit twee onderdelen bestaat: Een bottenset met 16 botten en een aanvullende set met activiteitenkaarten.
 
 
 
De botten kun je begraven, in de zandbak of in een bak tuinaarde. De kinderen kunnen ze voor een ander begraven, die ze vervolgens op gaat graven. Natuurlijk moet ook onderzocht worden van welk dier het bot is. De link met een ontdekhoek is dus zo gelegd. Met de aanvullende kaartenset kun je ook allerlei meetactiviteiten doen
 
 
Fotoblokken Boerderij
 
Nieuw in 2019. Blokken met fotografische opdruk. Prachtig om mee te spelen (ze zijn dik en blijven mooi staan), maar ook leuk om de dieren realistisch te leren herkennen en benoemen. 
 
Later dit jaar volgen meer sets met Fotoblokken!
 
 
Bekijk Fotoblokken boerderij
 
 
Cijferstenen, nu ook om sommen te maken
 
Een tijdje geleden presenteerden we de prachtige set met 22 cijferstenen. Deze zijn nu ook in een grotere, 50-delige set verkrijgbaar waarmee je sommetjes kunt maken. Ook hierbij zijn de cijfers en tekens slijtvast ingegraveerd. 
 
Bekijk Cijferstenen Rekenset
 
 
Kleur Combi Eieren
 
Welke kleuren horen bij elkaar? Alleen de helften met dezelfde kleur passen op elkaar. Een leuke set om de kleuren te oefenen, maar ook om mee te spelen.
 
 
Ook nieuw: Een speelset van 6 eieren die haast niet van echt te onderscheiden zijn. Gelukkig zijn ze niet breekbaar! 
 
 
Meer thema Boerderij
 
En verder...
 
  • zijn we op de Spielwarenmesse op zoek geweest naar heel veel leuke producten. Blijf ons dus volgen voor de nieuwste aanwinsten!
  • is de koopjeshoek weer actief met flinke korting op seizoensartikelen, laatste exemplaren en demo's.
  • moet je deze raket van hout even bekijken. Een aanrader voor themawerk over de ruimte en het heelal.
  • is de prachtige houten sorteerbak die we al met 3 en 10 vakjes in het assortiment hadden nu ook met 5 vakjes verkrijgbaar. Bekijk ze allemaal.
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl