||CONSTANT-PREHEADER||
 
“I així contemplava contínuament Jesús al pessebre, al taller, al Calvari. En meditava les paraules, els sermons, les accions, la manera de menjar, vestir i caminar d’una població a l’altra… Amb aquest exemple m’animava i em deia: Com es captenia Jesús en casos com aquest? I procurava imitar-lo, i així ho feia de molt bon grat i amb molta joia, pensant que imitava el meu Pare, el meu Mestre i el meu Senyor i que amb això el complaïa.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 421. 21/12/2018
 
 
La vocació del claretià Shinto Thomas: gent normal que fa coses extraordinàries
 
Des d’aquest curs, les parròquies del Cor de Maria i de Sant Tomàs d’Aquino de Barcelona tenen un nou rector. Es tracta del claretià Shinto Thomas. Té 37 anys i és nascut a Maryland, un petit poble de l’estat de Kerala, a l’Índia. Va arribar a Catalunya el 2004 i afronta el repte com a rector amb la confiança de saber-se ben acompanyat.
 
Veure'n més
 
 
Trobada de Nadal dels grups de revisió de vida del Casal Claret
 
Els sis grups de revisió de vida vinculats al Casal Claret tenen cita aquest dissabte. La trobada de Nadal porta per títol 'L’esperit del Nadal al Casal Claret. Llegir la realitat amb una mirada contemplativa'. A la cripta del temple de Sant Antoni Maria Claret on faran una pregària-reflexió amb lectura de textos i estones de silenci. També escoltaran les vivències de la Montse Castañé de càrnies en lluita i de la Carme Roquer de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.
 
Veure'n més
 
 
Formació i Treball agraeix els 300 quilos de roba del Claret Barcelona
 
El Col·legi Claret de Barcelona ha compartit amb pares i mares la carta que han rebut de la Fundació Formació i Treball. Els consideren “els protagonistes d’aquest gest solidari”. I és que aquests dies han fet donatiu dels 300 quilos de roba rebuda el passat mes de novembre a aquesta entitat que es dedica a formar i inserir laboralment persones en risc d’exclusió social.
 
Veure'n més
 
 
Amb què es concreten els apadrinaments d’Enllaç Solidari al Brasil?
 
El jove Alex dos Santos, coordinador del projecte d’Apadrinaments d’Enllaç Solidari a São Miguel do Guaporé, al Brasil, felicita els padrins i padrines amb aquesta carta i les fotografies que l’acompanyen. En el text fa un resum de les activitats fetes durant l’any. Una bona fotografia de les accions concretes que es duen a terme des d’aquest projecte solidari dels Missioners Claretians de Catalunya.
 
Veure'n més
 
 
La parròquia del Lledó de Valls cuida l’experiència cristiana de Nadal
 
Aquests dies es van trobant els diversos grups de la catequesi de la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls per preparar junts la celebració de Nadal. Els infants ja estan nerviosos, i quan passa això vol dir que quelcom important s’acosta. Nadal i dies festius, als catequistes i pares els toca saber estar al seu costat i ajudar-los en aquesta experiència cristiana de Nadal, que no sigui primer i últim el consumisme, sinó la trobada amb el naixement de Jesús.
 
Veure'n més
 
 
Nadal a l’Esplai Estel
 
L’Esplai Estel va celebrar aquest cap de setmana la trobada de Nadal a la casa de Colònies Artur Martorell de Calafell. Com cada any la trobada va aplegar infants i joves, monitors i pares de l’Esplai de la parròquia del Cor de Maria.
 
Veure'n més
 
 
Pius-Ramon Tragan dona eines per una lectura crítica de l’evangeli de Joan
 
'El llibre 'A Déu, ningú no l’ha vist mai', editat inicialment en italià, pretén facilitar un contacte amb el text de l’evangeli de Joan, per tal que cadascú sigui capaç d’obtenir una pròpia reflexió del treball de l’evangelista.
 
Veure'n més
 
 
El papa Francesc posa deures a la vida religiosa
 
La renovació postconciliar, l’acollida i discerniment que cal fer de les vocacions, l’estil de formació, els vots, la missió compartida, la vida en comunitat, el profetisme, les noves formes de vida consagrada i la interculturalitat són només alguns dels grans temes que s’aborden al llarg de la conversa i sobre els quals el Papa Francesc sempre té una anècdota, una paraula profunda, una reflexió o una interpel·lació.
 
Veure'n més
 
El pare provincial us desitja bon Nadal!
 
Quart diumenge d'Advent
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
Calendari claretià
 
 
Naixement de Sant Antoni Maria Claret
 
23 de desembre
 
Sant Esteve, protomàrtir
 
26 de desembre
 
Sant Joan, Apòstol, evangelista i compatró
 
27 de desembre
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya