“Com que tot ho hem de fer a major glòria de Déu, segons l’expressió de Sant Pau, se segueix que l’oració ha de ser contínua; i ho és, diu Sant Agustí, si les nostres obres estan sempre animades pel desig de la fe, de l’esperança i de la caritat.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1869
 
Butlletí 420. 14/12/2018
 
Llum entre la boira: l'experiència de la Fragua 23 a Vic
 
Han vingut des d’Angola, el Nord de Potosí, la República Dominicana, Xile, Argentina, Hondures, Màlaga, Itàlia, Colòmbia, Les Palmes de Gran Canària. Tretze claretians de la Fragua 23 han celebrat a primers de desembre les jornades de peregrinació a Catalunya amb una certesa: “La vida tenyida d’evangeli continua sent més forta que la boira densa i persistent que tacava la comarca d’Osona”.
 
Veure'n més
 
 
Els claretians impulsen un curs pioner perquè l’Església protegeixi els menors
 
L’Institut Teològic de Vida Religiosa, centre superior d’investigació i docència de Salamanca fundat pels Missioners Claretians, ofereix per primera vegada el Curs de Protecció de Menors. La formació té per objectiu cuidar de forma humana i pastoral a les víctimes; prevenir l’abús sexual, gestionar situacions compromeses i crear una cultura de la protecció del menor.
 
Veure'n més
 
 
Nou llibre de Pagola per dinamitzar les comunitats cristianes
 
'Anunciar Déu avui com a bona notícia', forma part d’un projecte per a dinamitzar les comunitats cristianes responent a la crida del papa Francesc, que ens convida a impulsar una nova etapa evangelitzadora. L’autor afirma que vol adreçar-se als fidels cristians per invitar-los a una etapa evangelitzadora marcada per la joia de Jesús, i indicar camins per la marxa de l’Església en els pròxims anys.
 
Veure'n més
 
 
El Casal Claret alerta sobre les ferides interiors de les dones
 
La qüestió de fons ‘On tens la teva ferida‘ va reunir un bon grapat de dones participants de l’Escola de la Pau Dones, voluntaris i d’altres persones que s’hi van voler adherir. Van realitzar una petita performance a peu de carrer buscant uns moments de reflexió conscient sobre les ferides, visibles o invisibles, individuals o col·lectives, que com a dones viuen, senten i carreguen al llarg de la nostra vida.
 
Veure'n més
 
 
El Col·legi Claret Barcelona, amb la Marató contra el càncer
 
La Marató de TV3 d'enguany se celebra aquest diumenge 16 de desembre i està dedicada a la investigació contra el càncer. Per això, la gran família que formen el Col·legi Claret de Barcelona fa dies que treballen per sumar-se a aquesta iniciativa i recaptar diners per la Marató d'enguany. Divendres 14 i dissabte 15 de desembre han preparat moltes activitats a diferents racons de l'escola.
 
Veure'n més
 
 
El Col·legi Claret Valls recull menjar per La Taulada
 
Són els anomenats 'Dies de solidaritat'. L'escola destina els productes alimentaris recollits a ajudar a tirar endavant el projecte del Menjador Social de Valls La Taulada amb seu social a la Parròquia del Lledó.
 
Veure'n més
 
 
La conversa entre el papa Francesc i el missioner claretià Fernando Prado
 
La Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret acull dilluns 17 la presentació del llibre ‘La força de la vocació. La vida consagrada avui’, una conversa profunda entre el Papa Francesc i Fernando Prado, missioner claretià i actual director de l’editorial Publicaciones Claretianas. En l’acte de presentació intervindrà Octavi Vilà, abat del Monestir de Poblet; Rosa Masferrer, vicepresidenta de la Unió de Religiosos de Catalunya i Míriam Díez, directora de l’Observatori Blanquerna Comunicació, Religió i Cultura.
.
 
Veure'n més
 
 
Tercer diumenge d'Adventi
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya