La Santíssima Verge Maria va servir-se del ruc quan va anar a Betlem per a infantar el seu fill Jesús, i quan se n’anà a Egipte, per a alliberar-lo d’Herodes. Jo també m’ofereixo a Maria Santíssima per a portar amb gust i alegria la seva devoció i predicar-la en les seves excel·lències, en els seus goigs i en els seus dolors, i, a més a més, meditaré nit i dia en els seus sants i adorables misteris”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 419. 7/12/2018
 
 
La pastoral juvenil i vocacional de la família claretiana aposta per sortir i deixar entrar
 
Una setantena de responsables de pastoral juvenil i vocacional de la Família Claretiana d’arreu del món s’han reunit aquests dies a Roma. Des de Catalunya hi ha participat el claretià Benjitu Bareto. La trobada ha marcat la condició del camí a recórrer: que sigui compartit amb els altres, com a riquesa específica del carisma missioner i apostòlic de la família claretiana. 
 
Veure'n més
 
 
Darrers passos per la reorganització de la província
 
Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia han aprovat la versió definitiva del document que serà la base del Projecte de Vida i Missió, així com el document que defineix com serà i com s'organitzarà la nova província regionalitzada.
 
Veure'n més
 
 
Un encontre familiar d’Advent de pel·lícula
 
Amb el lema ‘Sembra i espera’, una trentena de persones es van trobar diumenge a l’escola Antoni M. Claret de Cornellà de Llobregat a l’Encontre Familiar d’Advent. L’objectiu? Gravar una pel·lícula sobre l’esperança i la paciència.
 
Veure'n més
 
 
Busques material pel temps d’Advent?
 
Calendari d’Advent 2018, Paraula i Vida 2019, Diakonia. Agenda 2019, pregAdvent, Lectio Divina. Advent-Nadal 2018-2019 i el Calendari Marià 2019 són alguns dels materials i recursos catequètics d’Advent i Nadal, editats i publicats per l’Editorial Claret, disponibles a la Llibreria Claret.
 
Veure'n més
 
 
Obert el concurs de fotografia de Gràcia Solidària
 
Aquesta setmana s’ha obert el termini d’admissió de fotografies pel concurs que convoca el col·lectiu Gràcia Solidària, en el qual també participa Enllaç Solidari. Els participants han de reflectir les activitats de l’entitat a la qual representa i podran enviar les seves fotografies com a màxim fins dilluns 7 de gener a les 24:00 h.
 
Veure'n més
 
 
Segon diumenge d'Adventi
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Immaculada Concepció de la Maria Verge
 
8 de desembre
 
Calendari claretià
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya