Com sempre anava a peu, em ajuntava amb traginers i gent ordinària, a fi de poder parlar amb ells de Déu i instruir-los en coses de religió, amb que ells i jo passàvem insensiblement el camí i tots molt consolats”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 418. 30/11/2018
 
 
El pare Vattamatam, membre del consell executiu de la Unió de Superiors Generals
 
El pare general dels claretians, Mathew Vattamatam, ha estat escollit membre del consell executiu de la Unió de Superiors Generals (USG) durant la 91a assemblea anual i general d’quest òrgancelebrada a Aricci, a Roma, del 21 al 23 de novembre de 2018. 
 
Veure'n més
 
 
Claret Valls se suma a la Xarxa de Centres per la Igualtat
 
El Col·legi Claret de Valls ha creat una comissió pel projecte Xarxa de centres per la igualtat per treballar aspectes com el reconeixement de les potencialitats individuals de tots els alumnes, independentment del seu sexe, afavorir la igualtat real d’oportunitats i corregir les discriminacions i valorar les diferències enriquidores dels dos sexes. La comissió està formada per alumnes de 2n i 3r ESO i dues professores, una de primària i una de secundària.
 
Veure'n més
 
 
La conversa entre el papa Francesc i el missioner claretià Fernando Prado
 
L'abat del Monestir de Poblet Octavi Vilà, la vicepresidenta de la Unió de Religiosos de Catalunya Rosa Masferrer i la directora de l’Observatori Blanquerna Comunicació, Religió i Cultura Míriam Díez presentaran el llibre ‘La força de la vocació. La vida consagrada avui’ del dilluns dia 17 de desembre. Es tracta d'una conversa profunda entre el Papa Francesc i Fernando Prado, missioner claretià i actual director de l’editorial Publicaciones Claretianas.
 
Veure'n més
 
 
Els joves del Claret Barcelona fan història i memòria al Born
 
Els alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Claret Barcelona van visitar al Born Centre de Cultura i Memòria les restes arqueològiques que mostren la història de Barcelona des d’època romana fins a inicis del segle XVIII.
La visita es va centrar a contemplar i, sobretot, a recórrer el jaciment de l’Antic Mercat del Born per fer una aproximació a la vida quotidiana de la Barcelona de finals del segle XVII i principis del XVIII.
 
Veure'n més
 
 
El professor Eduard Tort, per la recuperació dels torrents de Valls
 
El Projecte Rius és una iniciativa de treball voluntari amb l’objectiu d’estimular la participació activa en la conservació i millora dels rius i torrents, fomentar l’apropament de les persones al medi i permetre conèixer les característiques dels ecosistemes existents en un riu fluvials, la seva biodiversitat, els valors ecològics, així com identificar els problemes que els afecten per la seva millora.
 
Veure'n més
 
 
Alió recorda la devoció del beat Saperas
 
El temple parroquial de Sant Bartomeu d’Alió és el lloc on va ser batejat el beat Ferran Saperas. Aquesta setmana s'hi ha presentat el llibre 'El Beat Ferran Saperas i Aluja, CFM. Màrtir de la Castedat' escrit pel diaca i historiador, Joan Novell i Balagueró.
 
Veure'n més
 
 
Primer diumenge d'Adventi
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Immaculada Concepció de la Maria Verge
 
8 de desembre
 
Calendari claretià
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya