Nieuwsbrief Helsdingen Sport en Cultuur
Maart 2020
 
 
Ontbijten & Race kijken
 
Op zondag 15 maart 2020 start het nieuwe Formule 1 seizoen. Kom samen met je F1 maatje(s) ontbijten en kijk de race op het grote scherm in het theater.
 
LEES MEER
 
Aqua Body & Mind 
 
Ben je op zoek naar een moment van rust in de hectiek van alle dag? Wil je werken aan flexibiliteit, balans, je spieren versterken en zoek je ontspanning? Dan past onze Aqua Body & Mind helemaal bij jou!
 
LEES MEER
 
 
 
Easyswim
 
Wij feliciteren de volgende toppers met het behalen van hun EasySwim diploma!
Super gedaan!

Alyssa, Amrutha, Ard, Assia, Bram, Chris, Dann, Dex, Diaz, Djordje, Emma, Emma,
Epol, Eva, Evi-Lynn, Ewynn, Gaith, Ghazal, Isa, Isa, Jayden, Jayson, Jens, Joaz, Josje,
Julian, Kai, Laila, Lauren, Lieke, Lieke, Livia, Liyana, Mila, Mirthe, Noah, Noah, Pari, Remi, Sam, Sanne, Sarah, Sayèn, Sem, Sepp, Thijs, Ties, Ties, Tjeerd, Viggo, Vince, Willemieke, Xavi, Xavi, Yara en Zeed
 
Team Helsdingen Sport en Cultuur
 
 
 
Kijklessen
 
In week 13 van maandag 23 maart tot en met zaterdag 28 maart zijn er kijklessen! Iedereen is dan van harte welkom om de vorderingen van zoon of dochter van dichtbij te komen bewonderen. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen aan de zwemdocent.
 
Telefonische bereikbaarheid
 
Op telefoonnummer 0347 369 369 zijn wij op de volgende dagen en tijden bereikbaar.
Maandag : 10.00-18.00 uur
Dinsdag : 10.00-18.00 uur
Woensdag : 10.00-17.00 uur
Donderdag : 10.00-18.00 uur
Vrijdag : 10.00-18.00 uur
Zaterdag : 07.45-15.00 uur
Zondag : 08.45-14.00 uur
 
 
 
Teambuilding bij Helsdingen Sport en Cultuur
 
Helsdingen Sport en Cultuur biedt, in samenwerking met Oxygen Events en Outing Holland diverse mogelijkheden om uw vergadering of brainstormsessie te onderbreken voor teambuildingsactiviteiten.
 
Doel van deze activiteiten is om de onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, en groepsdynamiek te versterken binnen een groep mensen. Het team wordt letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht en waar kan dat beter dan op een locatie waar vergaderen wordt gecombineerd met sport?
 
LEES MEER
 
 
 
Wist je dat....Hygiene
 
Breng en haal jij je kind naar en van de douches? Dan verzoeken wij je vriendelijk het volgende te doen;
- doe badslippers aan ( waar je NIET ook buiten mee loopt )
- koop bij de receptie voor 0,10 eurocent blauwe "overschoentjes"
- ga op blote voeten
 
Zo houden wij samen de gangen hygienisch en schoon. 
 
Wijziging BPK-zwemmen
 
Graag willen wij jullie informeren over het wijzigen van de lestijden van het baby- peuter- en kleuterzwemmen op de woensdagochtend.

Vanaf woensdag 1 april 2020 zijn de tijden als volgt;
09:00 uur – 09:30 uur 0-1 jaar
09:30 uur – 10:00 uur 1-2 jaar
10:00 uur – 10:30 uur 2-4 jaar
 
 
 
 
Wens bewoners De Regenboog gaat in vervulling
 
Afgelopen maand hebben wij ons gebogen over alle wensen die in de wensboom zijn gehangen. Er waren leuke, grappige maar ook ontroerende wensen bij. Erg moeilijk voor ons om een keuze te maken. Uiteindelijk hebben we gestemd en is De Regenboog als winnaar uit de bus gekomen. Zij hebben gewenst om een keer bij ons in De Vijf Heeren te mogen eten.

Deze wens hebben wij op dinsdag 25 februari uit laten komen. Wethouder Marcel Verweij, wethouder Volksgezondheid, WMO, Wonen en het team van Helsdingen Sport en Cultuur hebben de bewoners van de Regenboog samen met hun begeleiders ontvangen voor een gezellig frietfestijn.

De Regenboog is een woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten mensen, gevestigd in Vianen.
 
 
 
 
Ziekmelden
 
Graag leggen wij je uit hoe het werkt
bij ziek melding tijdens de zwemlessen.
We merken dat hier nog veel vragen over
komen. Ook is het fijn voor onze lesdocentenom te weten wie er aanwezig zijn de komende les om zo de lesvoorbereiding optimaal te kunnen afstemmen voor die dag.

Wanneer je zoon/dochter ziek is tijdens zijnof haar zwemles verzoeken wij je om  dit ruim van te voren (alleen) per mail aan ons te melden.Wij ontvangen graag elke afwezige les een mail. Vermeld de naam en lesgroep van je zoon of dochter erbij.
 
Bij een afwezigheid die langer duurt dan 2 lessen is de eerste les voor eigen kosten, de lessen daarop zijn voor onze rekening.
 
 
Spelende broertjes en zusjes
 
Tijdens de zwemles wordt er door broertjes en zusjes die meegekomen zijn gespeeld in de entreehal. Geen probleem uiteraard en erg gezellig, maar soms wordt het net iets te luidruchtig en wild.

Om ervoor te zorgen dat ook onze andere bezoekers zich prettig voelen en geen hinder ondervinden, willen wij jullie vragen om goed op de kinderen te letten. Zeker het spelen bij de grote trap is erg gevaarlijk.

Alvast hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking.
 
 
 
Deze e-mail is verzonden aan
 
 
Helsdingen Sport en Cultuur
Westelijke Parallelweg 1
4133 NH Vianen
Tel. 0347-369369
E-mail: receptie.helsdingen@vijfheerenlanden.nl
Facebook
Instagram