Dance Promotions
 
Home Events About us
 
COMPETITION SCHEDULE UDO 2020-2021
 
 
WE ARE BACK
 
Na een lange tijd te hebben stilgelegen kunnen we niet wachten om opnieuw van start te gaan met ons nieuw seizoen. We hebben ervoor gekozen om geen wedstrijden in te halen maar te beginnen met een schone lei. Hieronder vind je de data voor het nieuwe seizoen + enkele veranderingen/wijzigingen in het reglement. Verder kan je hier ook nog even een korte uitleg vinden over wat je juist moet doen indien je reeds een ticket had gekocht voor een afgelast event van vorig seizoen. Mocht je hier nog verdere uitleg over willen kan je ons steeds contacteren via mail of telefoon.
We hopen uiteraard dat al onze geplande events van 2020-2021 kunnen doorgaan
maar zoals jullie waarschijnlijk wel verstaan zijn we hiervoor afhankelijk van wat de regering beslist.
 
COMPETITION SCHEDULE
 
Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf
1 september 2020 via onze website! Mocht je hiervoor hulp nodig hebben, aarzel zeker niet om ons te contacteren.
 
*** De wedstrijden in Mill, Druten, Roeselare en Ranst zijn voorlopig op twee dagen gepland, dit is onder voorbehoud van het aantal inschrijvingen en de corona maatregelen. Mochten er minder inschrijvingen zijn of de regelingen aanpassen, vindt de wedstrijd enkel op zondag plaats.
PROMOTE TO A HIGHER LEVEL?
 
Aangezien ons competitieseizoen in het midden van het jaar abrupt tot een einde is gekomen hebben we ervoor gekozen dat elke danser/team in zijn/haar niveau blijft dansen van vorig seizoen, maar wel indien nodig een leeftijdscategorie omhoog.
 
REGISTRATION SEASON
2020-2021
 
Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf 1 september 2020 via onze website! Mocht je hiervoor hulp nodig hebben, aarzel zeker niet om ons te contacteren. We kijken er alvast enorm naar uit om jullie allemaal terug te zien dansen on stage!
 
 
 
NEW SEASON, NEW RULES
 
Hieronder kan je de nieuwe regels vinden voor het seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen hebben we voor onze competities in België de categorie ‘Showcase Duo’ in het leven geroepen. Hier mag je als DUO dansen op eigen muziek en dit alleen op het podium. Voor dit seizoen hebben we een uitbreiding gedaan en mogen ook Trio’s dit doen. Meer informatie hierover kan je vinden in onze rules! Deze Duo’s/Trio’s strijden net zoals onze regular Duo’s, Trio’s & Quads voor die eerste plaats!
 
NIEUW REGLEMENT
 
MORE INFO ABOUT BOUGHT TICKETS FOR CANCELLED EVENT
 
Alhoewel er sprake is van overmacht, willen we natuurlijk niemand in de kou laten staan. De kaartjes die gekocht zijn zullen dan ook doorgeschoven worden naar hetzelfde evenement van volgend seizoen. Mocht je dan niet kunnen, kan het ook naar een ander gelijkwaardig evenement omgezet worden. Als dit het geval is, graag uiterlijk 10 dagen voor de wedstrijd even mailen met het desbetreffende ticket in bijlage zodanig dat we het voor jou kunnen omzetten naar een ander event tijdens het seizoen 2020-2021.
Kan je echt niet aanwezig zijn bij onze competities volgend seizoen dan kunnen we een uitzondering maken en het geld van de gekochte tickets terugstorten. Vanaf mei 2021 kan je hiervoor dan een aanvraag doen via mail naar info@udochampionships.com. We hopen natuurlijk op jullie begrip dat we de tickets niet hoeven terug te betalen.
Op deze manier komt onze organisatie niet ingevaar en kunnen we
in de toekomst blijven draaien.
 
 
 
EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
 
Zoals jullie al begrepen hebben, is het EK van mei 2020 verplaatst naar
27 - 28 - 29 november 2020.
Hopelijk mag deze dan al doorgaan!
Omdat niet alle kwalificatiewedstrijden hebben kunnen doorgaan,
hebben we besloten dat iedereen gewoon mee mag doen!
Geef je dan ook op via de website uiterlijk 9 november. Daar het vanwege het coronavirus natuurlijk nog niet zeker is of het door mag gaan, raden we zeker aan om pas op het laatste moment te betalen.We zullen jullie natuurlijk vanaf september regelmatig op de hoogte houden van de stand van zaken.
 
….UNITED THROUGH DANCE…UNITED WE DANCE…
 
UDO Benelux
Sassenheimseweg 68
5258 HL Berlicum
info@udochampionships.com
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
This email was sent to
You received this email because you are registered with Dance Promotions
 
 
 
© 2020 UDO BENELUX