“A cada cosa criada he de mirar com un mirall en què es reflecteix la bondat, saviesa, poder i bellesa de Déu i a ell he de dirigir la meva atenció i amor”.
  
Sant Antoni Maria Claret, 1862
 
Butlletí 416. 16/11/2018
 
 
Valls recapta més de 8 mil euros per reformar el menjador social La Taulada
 
"La Taulada s’ha tornat punt de referència per als que vivim a Valls, i sabem que allí hi trobaren recer, acollida, acompanyament i un somriure humà de tots que qui cada dia són allí". El claretià Joan Font va agrair la sensibilitat dels veïns de la ciutat en el sopar solidari es va organitzar per pagar les obres de reforma d'aquest menjador, que ha sorgit a iniciativa de la parròquia de la Mare de Déu del Lledó.
 
Veure'n més
 
 
25 anys de la CONFER de religiosos i religioses
 
Els claretians Màxim Muñoz, com a president de la Unió de Religiosos de Catalunya, i Ricard Costa-Jussà, com a provincial dels Claretians de Catalunya, han participat a la XXV Assemblea Genera de la CONFER, celebrada aquesta setmana a Madrid. Fa 25 anys que es va celebrar la primera assemblea unificada de religiosos i religioses d'Espanya.
 
Veure'n més
 
 
Un centenar de persones, a la caminada popular al Mas Claret
 
El Centre Excursionista de la Segarra-Cervera va organitzar diumenge 11 de novembre una caminada popular fins al Mas Claret, recorrent una vintena de quilòmetres entre l’anada i la tornada des de Cervera i amb gent de totes les edats. 
 
Veure'n més
 
 
Tria la samarreta dels 45 anys de l’Esplai Estel!
 
Aquest any l’Esplai Estel celebra el 45è aniversari del seu naixement. Una de les iniciatives que proposa l’equip de monitors per a celebrar-ho amb una samarreta commemorativa. I han decidit sotmetre a votació les diferents propostes de disseny que han rebut. 
 
Veure'n més
 
 
L’Editorial Claret publica ‘Youcat, llibre de catequesi per a la Confirmació’
 
El llibre, acompanyat de fotografies i il·lustracions, planteja un programa d’entrenament fins arribar el dia de la Confirmació. Vol ajudar als joves d’entre 15 i 20 anys a entrenar-se i a acompanyar-los en aquest camí a través de reflexions i preguntes. Conté molts consells per a portar una vida emocionant amb Déu, però sobretot s’hi troben referències de dos llibres clau: la Bíblia i el Youcat. 
 
Veure'n més
 
 
El professor del Claret Barcelona Oriol Ràfols, premi Gregal de novel·la
 
L'obra guanyadora es titula 'Les costures de l’anell' i és el segon premi de novel·la que guanya Oriol Ràfols després d’haver obtingut el premi J.M. Casero de Girona el 2001.
 
Veure'n més
 
 
Diumenge XXXIII de durant l'any
 
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Beat Andreu Solà
 
20 de novembre
 
Calendari claretià
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya