Credu.nl
 
 
 
Sensory Stenen en meer sensomotoriek
 
Blijf er af! Hoe vaak wordt het niet tegen een kleuter gezegd? En logisch, want als jij in een mooie porseleinwinkel loopt wil je niet dat jouw kleuter die prachtige schaal van een paar tientjes uit de handen laat vallen.
 
Toch is het ook helemaal kleuter-eigen om overal aan te zitten. Kleuters leren door te voelen, met materiaal te gooien, door iets te laten vallen. Jonge peuters stoppen zelfs vaak nog van alles in hun mond om het materiaal te verkennen. Ze voelen structuren, herkennen vormen en ontdekken de eigenschappen van materiaal.
 
Allemaal belangrijke ervaringen die nodig zijn voor hun verdere ontwikkeling. In ons nieuwste blog laten we je een aantal materialen zien waarmee je de sensomotoriek kunt stimuleren, zoals met de nieuwe Sensory Stenen.
 
 
 
Sensory Stenen
 
Voel, herken, maak afdrukken en ontdek!
 
Sensory Blokken
 
Kijk, draai, luister, probeer en combineer met bestaande blokken.
 
Vloercirkels
 
Voel met je handen én je voeten!
 
 
Toppers 2018 | Jaaroverzicht en tips
 
Het einde van 2018 is in zicht. De tijd van lijstjes, terugkijken en misschien nog het plaatsen van je laatste bestelling. We zetten voor je op een rij wat de populairste, meest verkochte, nieuwe en meest opvallende producten van 2018 waren en hopen je zo meteen weer te inspireren voor 2019.
 
Bekijk toppers 2018!
 
 
Jingle Bells :)
Nieuw: Muziekinstrumentjes 
 
Maak je er een muzikale Kerst van? Via Credu.nl kun je nu ook instrumentjes met een mooie prijs/kwaliteit verhouding (merk: Voggenreiter) inkopen! 
 
 Triangels, klankstaven of bellenstokken. We hebben ze hier voor je op een rij gezet. Handig voor in de klas, maar ook leuk voor thuis!
 
Bekijk de muziekinstrumentjes
 
 
Ontdek Botley! Nu met NL-talige handleiding
 
Met Botley leren kinderen eenvoudig in stappen denken en coderen. Geef Botley simpele of moeilijke opdrachten en hij voert ze uit. Herhaal stappen, ontwijk objecten of volg een zwarte lijn. Botley kan het allemaal. 

Om het nog eenvoudiger te maken hebben we de handleiding vertaald. Deze is nu te downloaden vanaf de Botley pagina op Credu.nl. Ook leuk om te lezen en zo te ontdekken wat Botley kan!
 
Meer over Botley
 
 
ACTIE MAGNETISCHE BOUW & ROL KNIKKERBAAN 
 
Deze week komt er een extra zending met de nieuwe Magnetische Bouw & Rol sets binnen. Heb je nog budget voor 2018? Profiteer dan nu nog van deze actie (van €249 voor €149!). Een prachtige baan die op een wonderlijke manier in elkaar klikt. Zo bouw je lange, hoge en snelle knikkerbanen. Aanrader!
 
Magnetische Bouw & Rol set
 
 
Alvast prettige feestdagen!
 
Tot en met donderdag 20 december verzenden wij nog bestellingen. In de Kerstvakantie kun je wel bestellen, maar verzenden we niet! We wensen je een goede afronding van het jaar en alvast hele fijne feestdagen. Voor de duidelijkheid: Alle bestellingen tot en met 31 december worden gefactureerd op het jaar 2018.
 
Tot ziens in 2019
Annerieke en Ard
Credu.nl
 
 
Credu.nl
Oosterweg 32
9804 PR Noordhorn NL
info@credu.nl
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is gestuurd naar
Je ontvangt deze omdat je in de maillijst van Credu.nl staat.
 
 
 
© 2018 Credu.nl