“Oh Déu meu!, us dono paraula que ho faré. Predicaré, escriuré i faré circular llibres bons i fulls volants en abundància per tal d’ofegar el mal amb l’abundància del bé”.
  
Sant Antoni Maria Claret
 
Butlletí 415. 09/11/2018
 
 
Manresa celebra 125 anys de la prèdica de Sant Antoni Maria Claret
 
El Canal Taronja ha dedicat un reportatge als 125 anys de la prèdica de Sant Antoni Maria Claret a la Seu de Manresa. Aquest temple compta amb una capella dedicada al fundador de la congregació que, a principis de novembre de 1843, va predicar a Manresa durant uns dies. Lluís Bacardit va organitzar diumenge una visita guiada al temple i el provincial dels claretians de Catalunya Ricard Costa-Jussà va presidir la missa amb motiu de l’efemèride.
 
Veure'n més
 
 
Què hi ha darrera de les notícies falses?
 
D’una forma molt viva i didàctica, el germà marista i professor de moral a la Facultat de Teologia de Catalunya Lluís Serra va anar mostrant i explicant una realitat que sempre ha existit, però que ara prolifera de forma alarmant, amb mitjans molt potents: la difusió de notícies falses en la seva totalitat o en part. 
 
Veure'n més
 
 
L'Editorial Claret publicarà el document final del Sínode de joves en català
 
Pròximament l'Editorial Claret publicarà en català el Document Final i els Vots del Document Final del Sínode dels bisbes sobre el tema 'Els joves, la fe i el discerniment vocacional', que va tenir lloc entre el 3 i el 28 d'octubre de 2018. El llibre és una traducció del gramàtic Josep Ruaix i formarà part de la col·lecció 'Documents del magisteri'.
 
Veure'n més
 
 
Mitja hora de lectura diària dona per molt al col·legi Claret Valls
 
Amb aquesta estona de lectura diària, autònoma i silenciosa, es pretén crear lectors crítics capaços de discriminar els llibres que agraden dels que no i aconseguir així el desenvolupament de la competència lectora.
 
Veure'n més
 
 
El Casal Claret convoca l’assemblea general del vintè aniversari
 
A banda d'exposar i compartir les línies i filosofia del Casal Claret de Vic, dels projectes, l’estat de comptes i la renovació dels membres de la Junta, el proper 17 de novembre serà l'ocasió per celebrar els vint anys de l’entitat.
 
Veure'n més
 
 
Diumenge XXXII de durant l'any
 
(Il·lustració d’Antoni Daufí, cmf.)
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya