Butlletí 414. 02/11/2018
 
“Llegia amb molta freqüència les vides dels sants que s’han distingit pel seu zel per la salvació de les ànimes, i he experimentat que em produeix molt bons efectes, perquè em dic aquelles paraules de Sant Agustí: ¿tu no seràs com aquests i aquestes?”
  
Sant Antoni Maria Claret
 
 
 
El Casal Claret de Vic participa al cicle ‘Confessions religioses en diàleg’
 
El proper dimarts 6 de novembre es presenta el 'Calendari Moments 2019' i s’inaugura l’exposició de fotografies ‘Moments d’espiritualitats’ del Casal Claret de Vic. L’acte tindrà lloc dins del cicle d’activitats ‘Confessions religioses en diàleg‘ que té per objectiu donar a conèixer la diversitat religiosa d’aquesta ciutat.
 
Veure'n més
 
 
Veritat i mentida en els mitjans de comunicació, amb Lluís Serra
 
Aquest dissabte 3 de novembre el marista i professor de moral de la Facultat de Teologia de Catalunya Lluís Serra impartirà la conferència ‘Veritat i mentida en els mitjans de comunicació’ a la Sala Claret. La sessió forma part del programa de formació permanent que, al llarg del curs, organitzen els Claretians de Catalunya i la Fundació Claret.
 
Veure'n més
 
 
Alumnes d'ESO del Claret Valls dediquen el servei comunitari a la gent gran
 
Els alumnes de 3r d'ESO continuen l'experiència del Servei Comunitari en les residències geriàtriques de la ciutat. Un treball que té per finalitat protagonitzar accions de compromís cívic, posar en joc els coneixements i capacitats al servei de la comunita, formar els alumnes com a ciutadans i treballar valors humans d'ajuda als més necessitats.
 
Veure'n més
 
 
Alumnes d'ESO del Claret Barcelona fan ruta literària i artística al Carmel
 
Aquesta setmana una part de l’alumnat de 4t d’ESO va viure una jornada diferent: una ruta literària i artística pel barri del Carmel de Barcelona. Conèixer el patrimoni del nostre entorn més proper era un dels objectius d’aquesta sortida, coordinada transversalment des de les àrees de llengua i literatura castellana i catalana.
 
Veure'n més
 
 
L’Editorial Claret presenta el llibre pregAdvent de Juanjo Fernández
 
El llibre, editat en català i en castellà, inclou 24 pregàries i activitats pensades per compartir en família, a classe, amb els companys o a la catequesi. La presentació tindrà lloc el proper dijous 15 de novembre a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.
 
Veure'n més
 
 
Nou llibre sobre el beat Ferran Saperas
 
El diaca i historiador Joan Novell i Balagueró ha publicat el llibre 'El Beat Ferran Saperas i Aluja, CFM. Màrtir de la Castedat –Devoció i pregària de les parròquies de Tàrrega i d’Alió'. Un volum de 140 pàgines acompanyat de 115 fotografies dels Arxiu Parroquials de Tàrrega i d’Alió, de Josep M. Martí Carnicer i de la família Saperas Aluja.
 
Veure'n més
 
 
El bisbe Abella: “Ens sentim molt a gust amb l’Església en sortida del papa Francesc”
 
TV3 va emetre diumenge 28 d'octubre l’entrevista del programa Signes dels temps al missioner claretià Josep Maria Abella. “Nosaltres ens sentim molt a gust amb aquesta Església en sortida, una Església en discerniment, una Església que vol ser transparent i que es vol purificar de tantes coses”, va dir en relació a les crítiques que ha rebut el papa Francesc. Recupereu aquí la conversa.
 
Veure'n més
 
 
Diumenge XXXI de durant l'any
 
(Il·lustració d’Antoni Daufí, cmf.)
 
Homilies-Lectio Divina
 
 
Tots Sants i Fidels Difunts 
 
1 i 2 de novembre
 
Calendari claretià
 
 
Facebook
Twitter
YouTube
 
 
E-mail enviat a {EMAIL}.
Heu rebut aquest correu perquè esteu subscrits a Claretians de Catalunya
 
 
Enviado por
SendinBlue
 
 
© 2018 Claretians de Catalunya